Arhiva


Odbor za dodjelu godišnje nagrade Zaklade prof. dr. Marijan Hanžeković u sastavu Predrag Bejaković (Institut za javne financije, Zagreb), Mirna Dumičić (Hrvatska narodna banka, Zagreb), Petar Filipić (Ekonomski fakultet, Split), Marijana Ivanov (Ekonomski fakultet, Zagreb) i Katarina Ott (Institut za javne financije, Zagreb) donio je odluku o rezultatima natječaja za 2016. godinu.

U kategoriji redovitih radova nagradu od 50.000 kuna, diplome i medalje dobili su Ivan Burić, docent na Odjelu za komunikologiju Hrvatskih studija, i Aleksandar Štulhofer, profesor na Odsjeku za sociologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, za rad U potrazi za egalitarnim sindromom: kulturalna inercija u Hrvatskoj?.

U kategoriji studentskih radova nagradu od 15.000 kuna i diplomu dobio je Mateo Žokalj, student Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, za rad Population aging impact on public finance in the European Union.

Nagrađeni radovi objavljeni su u znanstvenom časopisu Financial Theory and Practice broj 4/16.

 
Na vaše računalo pohranili smo kolačiće (cookies) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo.
Smatra se da je korisnik pristupom na stranice zaklada.ijf.hr dao svoju privolu na korištenje kolačića. Više informacija